Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΏΝ


ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ LINK ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΚΕΙ…  [ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (link)]

·  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΉ… ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ!

Η αποχή από τις εκλογές είναι παράνομη και διώκεται! Ωστόσο ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Ας δούμε το γιατί:
Τα μεγάλα κόμματα έχουν μια σταθερή βάση ψηφοφόρων την οποία προσπαθούν κάθε φορά να αυξήσουν. Ωστόσο μια μεγάλη μερίδα πολιτών απέχει ή ψηφίζει λευκό. Απέχοντας  όμως το τελικό αποτέλεσμα καθορίζεται από ένα μικρό ποσοστό της εκλογικής δύναμης και όχι από  ΌΛΟΥΣ μας. Έτσι για παράδειγμα μπορεί να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ με ποσοστό 25% ενώ στην ουσία την ψήφισε μόνο το 15% της εκλογικής δύναμης! [ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ (Link)]

·  Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΩΧ-ΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΈΦΤΑΣΕ ΕΔΩ! 
Επιλέξτε ΝΈΑ ΠΡΌΣΩΠΑ, ΚΑΘΑΡΆ… ψάξτε, ρωτήστε ενδιαφερθείτε!

Η άποψη πως “ ό,τι και να ψηφίσω, το ίδιο είναι “ ή  πως “ δεν με αφορά” πρέπει να αλλάξει! ΜΑΣ αφορά γιατί θα φύγουμε μετανάστες, ΜΑΣ αφορά γιατί μας καταστρέφουν τα όνειρα, ΜΑΣ αφορά γιατί έβγαλαν το χαμόγελο από τα χείλη τα δικά μας και των γονιών μας, ΜΑΣ αφορά γιατί πλουτίζουν από τον κόπο μας, ΜΑΣ αφορά γιατί ντρεπόμαστε να πούμε πως είμαστε Έλληνες με τα πολιτικά τερτίπια που γίνονται σε βάρος μας.

Ø  “Αυτοί” παίζοντας τζόγο (βλέπε cds, psi, αξιολογήσεις από τον κάθε λογής οίκο, νέα δάνεια κ.λπ.) κατάφεραν να πλουτίσουν και ταυτόχρονα να  υποθηκεύσουν  με την σφραγίδα τους την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.
Ø  “Αυτοί ” με τα ρουσφέτια τους και τις μίζες τους μας φτάσανε να μην έχουμε ασφάλιση στο γιατρό ενώ την έχουμε πληρώσει ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Μας φτάσανε να πληρώνουμε για το ίδιο οπλικό σύστημα  έως και 5 φορές περισσότερο από την τιμή που το αγοράζουν άλλες χώρες και την ίδια ώρα πολλοί ηλικιωμένοι να ζητιανεύουν έχοντας χάσει την αξιοπρέπεια τους!
Ø  “ΑΥΤΟΊ” ακυρώνουν την δημοκρατία του λαού καθημερινά με την κατάργηση του ασύλου, με  την αστυνομική βία με τη  ΜΗ εκλεγμένη “κυβέρνηση“ Παπαδήμου!!!! παίρνοντας τις κρισιμότερες αποφάσεις στην ιστορία της μεταπολίτευσης χωρίς να κάνουν ούτε ένα δημοψήφισμα!

ΑΝΤΊΘΕΤΑ στην
[ ΙΣΛΑΝΔΊΑ (link)]  κάνουν αυτό που ΌΛΟΙ μας παρουσιάζουν ως αδύνατο! Με πολιτική βούληση αλλάζουν την ζωή τους και το μέλλον τους.

·  ΠΑΊΡΝΩ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ ΚΑΙ ΕΓΏ

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ πάρτε θέση, πολιτικοποιηθείτε!
Δημιουργήστε δικό σας κόμμα!
Γίνετε υποψήφιοι σε κάποιο!
ΌΧΙ άλλα λαμόγια!
ΌΧΙ άλλοι “κουμπάροι” ξάδερφοι, εγγονοί!
ΦΤΆΝΕΙ στην οικογενειοκρατία! Δεν έχουμε βασιλεία!
Πάρτε το ΜΈΛΛΟΝ σας στα ΧΈΡΙΑ σας και μην το αφήνεται στα χέρια του κάθε αποτυχημένου πολιτκάντη!

ΑΛΛΆΞΤΕ την δημοκρατία από την βάση της και όχι στην επιφάνεια της! ΑΛΛΆΞΤΕ την συμμετέχοντας και εσείς μέσα  από  συνελεύσεις πολιτών και διάφορες άλλες ανοιχτές διαδικασίες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ 300 ΨΕΎΤΕΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο  ΛΑΟΣ.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Παρασκευάς.

1 σχόλιο:

  1. 6 Μαίου φίλε μου να τους δώσουμε κλωτσιά και να πάνε στον αγύριστο. Αρκετά τους ανεχθήκαμε. Μια φορά πρέπει επιτέλους να δείξουμε λίγη σοβαρότητα εμείς οι νεοΕλληνες.μια φορά ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή